Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфата е готина спор няма. Твърдо съм против фаровете. Твърдо съм против раположението на двигателя и кутията.

Алфата може би бие лотусите заради кутията с двойния съединител до 100км/ч. Може би. Но цената и е безумна.

Но ако еквивалентен лотус дори и по-слаб бие някъде тая алфа ебем ти и 60 хилядите евра за дизайн...

А и ВОЛАНЪТ е отвратителен...

ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ - http://www.youtube.com/watch?v=iRsV6YpLsKA

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Адмирации за автомобила. Евала !
      Забележки имам и аз относно фаровете тип СМАРТ и ... шибания волан. Как можаха да турат волана на Фиат 500 Абарт в тази кола. Кво толкова ги домързя да измислят некой спортен геврек в традициите на Алфа.

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• знам че не е по темата ама и ламборгини изкъртиха....

http://www.youtube.com/watch?v=VEYbH2nITCE

Макларън да му мислят.....с техното п1
        Last edited by ne0; d.m.y г., 21:29.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Интериора май не са имали време да го довършат.
          Има време до зимата.

Дано последва и карбонов седан.
          Време е тая технология да дойде и при простосмъртните.

Спокойно за фаровете, DEPO ще изкарат пластмасов вариант
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Твърдо съм против цената
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Тия накълвани фарове колкото и да ги гледам не могат да ми харесат.
              Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

• Въздуховодите, са заменяеми с моята 166-ца ...
                Ако на бъдещия собственик му потрябват, срещу кръгче, ще му подаря няколко
                AR 155 2.0 16V Never Forget You
                AR 166 2.4 JTD

Comment

• Въпреки всичко, на мен ми харесва. То е ясно, че автомобилите вече не са това което бяха. Бихте ли споделили порядъка на цената, че аз нещо не я видях, а нямам врем да ровя в момента.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• 60 000 euro
                    Общо взето за мен това е единственото притеснение, защото Алфа Ромео се нуждае от продажби, за да има инвестиции в нея и съответно нови модели.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• 60 000 евро само за първите 1000 бройки Launch Edition. Освен това ще се произвеждат до 3500 коли на година.
                      Last edited by vladev; d.m.y г., 13:03.
                      Subaru Legacy 3.0R
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                      sigpic

Comment

• Ето и официално видео: http://youtu.be/ZkF9swhnF-Q

Разбира се нали чичо Серджо иска американците да купуват Алфа видеото е заснето в USA и има кънтри музика

Ето видео и от представянето в Женева: http://youtu.be/8FoPSaCYspI
                        156 SW '02

Comment

• Малка, спортна кола със средноразположен двигател, 280 коне, спортна скоростна кутия с два съединителя, задно предаване и тегло под 1000 кг. И се оплаквате?!!? Скъпа била? Това, мили хора, е Алфа ромео!!! Кога Алфите са били евтини? Щото аз карам комби за цената на което можех да си взема къде, къде по-евтина кола в този клас с повече екстри. Ама сио взех Алфа.

Такъв трябвало да е двигателя, такива трябвало да са фаровете, волата това, духалките онова, гроздето високо, че и кисело...

Я се стегнете бре! А по-добре ли щеше да е само с Жулиета и Мито? Колата е жестока! Красива и перфекта! И е Алфа ромео!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Ами какво да се прави. И аз не харесвам фаровете, така ми напомня на Smart Roadster...
                            Tези на концептуалния модел си бяха доста по-хубави според мен.

Иначе за всичко останало съм съгласен - колата кърти!
                            Сега чакаме да я размърдат разните журналисти, да направят малко тестове, да видим, дали е много шум за нищо или наистина ще е малък шедьовър.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• FIAT просто разбиха конкуренцията в Женева... 4С ,DiscoVolante ,LaFerrari..... А Ламбото ми мяза на няква прахосмукачка от бъдещето. Една Алфа ако не изглежда поне малко странна ,то тя не е никаква Алфа ,а 4С в това отношение си е баш истинска Алфа и имам чувството ,че ще се продава като топъл хляб ,но нека първо видим цената за нормалното 4С.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• http://www.boldride.com/ride/1972/la...up-4#gallery/9

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                                Твърдо съм против раположението на двигателя и кутията.
                                Знаем какво е постигнала тази кола с този "неправилно" поставен мотор.Така,че на теб не ти харесва,не означава ,че не е правилно,или.....
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X